Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.02.15. 19:38 dyrtyho

A Végtelen Hétköznapok

Ti éreztétek már úgy,hogy a hétvégék hamarabb eltelnek mint a hétköznapok ? Én lassan már 1hete ezt érzem,és valahogy nem tudok vele megbékélni,meg amúgy is elegem van az utcai latyakos hó mennyiségböl,egyszerüen el lehetetleniti a bkv-val való közlekedést.....

Amúgy még a múlthét pénteken az egyik ismerösnöm elrángatott egy avon féle piramis cég elöadására,és meg kell mondanom,hogy amit ott halottam,az nagyon elkezdett érdekelni,és úgy döntöttem,hogy beszállok a businessbe,mert hát ki ne akarna havi 100.000 - 150.000 Ft-ot keresni.

Igaz az elején belekell fektetni,de utána már dölni fog a lé,meg hát amúgy is én egy igazi vezér egyéniség vagyok,söt a cég még saját autót is biztositja,persze részletre,meg nyáron kirándulásokat szerveznek az USA-ba,meg olyan tovább képzéseket tartanak Siofokon,ahol az elsö este hatalmas buli van.

Szóval péntek óta isszonyat jó kedvem van,igaz tegnap egy kicsit fájt a fejem,meg ma reggel is,de ezt leszámitva jó kedvem van,és lesz is (csak aztán össze is jöjjön az üzlet).Tényleg ma reggel egész jól feltudtam kelni,és ez nem is nagyon jellemzö rám

Ma a fodrászomhoz is elmentem,igaz még nem volt olyan nagy a hajam,de azért már szükségem volt egy kis birka nyirásra,meg amúgy is holnap megyek megbeszélni az üzleti részleteket,hogy hogy is van ez az egész business dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest bkv reggel ébredés 2010 hétköznap munkanapok


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr181761220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása