Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2013.02.28. 01:59 dyrtyho

Éjjel-Nappal Budapest Vs. Berlin Tag und Nacht

Ez a bejegyzésem már egy jó ideje érik, mert már nem tudom szó nélkül hagyni, hogy a sorozat hivatalos facebook oldalán egyre több a negatív kritika, és egyáltalán nem tudják értékelni ha egy új fiatalokról fiataloknak szóló szituációs sorozat, vagy pedig valóságshow kezd el futni a tv-ben. Bezzeg a Barátok Köztöt furcsa mód nem szidják annyian, mint amennyien ezt a műsort, pedig a Barátok Közt már annyira lejárt, és annyira unalmas, hogy a 6000. - 7000. résznél tartanak és már semmi új nem történik benne, mert már mindenki megvolt mindenkinek, és mindenki utálja a másikat valamiért, és ha az ember elkezdi néha 1x, és fél évig nem nézi, majd újra elkezdi nézni, akkor kb ugyan ott tartanak, mint amikor elkezdte nézni.

De nem is a Barátok Köztöt akarom most fikázni, hanem csak szimplán leírni a véleményemet az eredeti Berlin Nach Und Tag és az Éjjel-Nappal Budapest c. szituációs sorozatról.Tudom hogy a legtöbben inkább néznék a Sebestyén Balázs által vezetett A Kód c. kvíz műsort, de aki nem kíváncsi erre a sorozatra, az nyugodtan megemelheti a tv távírányitóját, és átkapcsolhat a Tv2-n futó a 40 Milliós Játszmára. Szóval aki nem kíváncsi a sorozatról kialakult pozitív véleményemre, mert úgyis csak fikázni tudja a sorozatot, az inkább ne is olvassa tovább ezt a bejegyzést

Az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatot már az indulása óta nézem folyamatosan, és nekem személy szerint azért is tetszik, mert én is szeretnék egy ekkora lakásba lakni a barátaimmal, és minden este bulizni velük, nem beszélve azokról a szituációkról amik a sorozatban is előfordulnak. Azt is hozzá tenném, hogy a sorozat összes szereplője szerethető valamiért, ott van pl az unszimpatikus karaktert alakító Rita, akkor a börtön viselt ám jó példát mutató Joe, a buli mániás Lali, a Valóság Showból megismert Anikó, a mindenkinek jót akaró Regina, és az énekesi tehetséggel megáldott Zsófi, akinek minden áron a macsó mixer Kristóf kell,aki igaz hogy nem lakik a kis csapattal, de már egyre többet van a lakásban bizonyos okok miatt, akkor ott van még a test festő művész Marci, és a mostanában barátnőéért harcoló Gabi, aki igaz hogy eredetileg nem lakik a kis csapattal, de amióta kitette a barátnője a sok bulizás, és éjszakai kimaradás után, így kénytelen Lalival és a görényeivel egy szobában lakni, és próbálja vissza szerezni a barátnője bizalmát, és annak szívét.A sorozatból megismert fiatalokban az is tetszik, hogy próbálják a rájuk szabott karakterekbe egy kis életet is vinni, és egy kis stílust is.

307355_117982448385215_550572742_n.jpg

Viszont azt is szeretném leszögezni a bejegyzésben, hogy az eredeti német sorozatot nem ismerem, és még egy részét se láttam, max az introját, de ha ugyan ilyen jó, mint amilyen a magyar, akkor lehet hogy 1x rá szánom magam, és belenézek valamelyik részébe, de ha már kint Berlinben a 3-4. évadnál tart, akkor azért csak nem lehet olyan rossz, és bízom benne, hogy a magyar is megfog élni még egy jó pár évadot, ahogy a Berlini is.

btnposterjpg.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vélemény rtlklub tv facebook tél gabi kristóf marci anikó joe hétköznap rita lali regina müsor 2013 munkanapok magyar sorozat éjjel nappal budapest licenszmüsor licenszsorozat berlin tag und nacht


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr225109239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása