Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2012.12.10. 22:47 dyrtyho

Tiltakozás a felsőoktatás tönkretétele ellen

Sokan nem értik, hogy a fiatalok miért csak most kezdenek el tiltakozni a felsőoktatás tönkre tétele ellen, amikor már a Gyurcsány kormány alatt bevezették a tandíjat. Szóval most megpróbálom megmagyarázni, legalábbis ahogy én látom ezt az egészet, és hogy hogy miért csak most kezdtek el a fiatalok fellázadni az ellen a bizonyos narancsos kormányzás ellen, és miért nem korábban.

Szóval már az idei év elején elkezdődtek ezek a problémák, még pedig ott hogy a támogatott helyeket eléggé le szűkítették, és így a legtöbb főiskola fizetőssé vált, de akkor erről még szó sem volt, vagy legalábbis egész ügyesen titkolták,hogy még arra is készülnek hogy a keret számokat csökkentik, ami azt jelenti hogy most már nem csak a főiskolák lettek önköltségesek, hanem azt is sokkal kevesebb fiatal fog jövőre állami oktatásba kerülni mint idén, és ezzel már tényleg abba taszítják bele a fiatalokat, hogy hamarabb eladósodjanak a diákhitel 2 felvételével, mert az kész tény, hogy ennyi pénze mint amennyi a felső oktatásba kerüléshez kell, senkinek nincs, és ebből a mostani kormány még több pénzt betud zsebelni, mint az újabb és újabb bevezetett adókból.

Én tényleg nem tudom, hogy a mostani kormány úgy mégis mit képzel magáról, de az biztos hogy nem az ország hitele a legfontosabb, hanem a benne élő nép. Most nem azért hogy bármelyik kormány pártját is fogjam, de egyik se jobb a másikra, a választások előtt fűt-fát ígérnek az embernek, de amikor hatalomra kerülnek, akkor ugyan azt csinálják mint az előttük lévő kormány, lopnak, csalnak, és hazudnak, ja és felesleges adókat vetnek ki a már így is szenvedő emberekre.


301129_563186890363204_1389906562_n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vélemény politika mszp fidesz felsőoktatás tüntetés tél fiatalok 2012 diákok tiltakozás hallgatók educatio lmp keretszám támogatott helyek


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr914958957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása