Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2012.11.29. 16:03 dyrtyho

November

Az elmúlt hetekben nem igazán volt kedvem írni, pedig rengeteg dolog történt, de kezdjünk mindent az elején. November legelső hétvégéjén két koncertre is sikerült eljutnom, ráadásul egy este alatt, de azon az estén a digitális fényképezőgépem is tönkrement, mivel véletlenül az NKS - TDI lemezbemutató koncert elején leejtettem, és az optikája meghalt, de a következő hét legelején el is vittem az egyik budapesti fényképezőgép szervizbe. Még aznap este miután elvittem a fényképezőgémet javítatni, elmentem megvenni a következő napon lévő Janicsák Veca - One Night Stand buliba megvenni a jegyemet, mert hát elővételbe azért mégis csak olcsóbb a jegy, mint a bulinapján a szórakozóhelyen.

Viszont az a vicces az egész sztoriban, hogy először Újpestre mentem jegyet venni, mert hát a Negro Bár honlapján az elérhetőségnél az volt megadva, hogy 1041 Szent István tér 11. na most ebből mire következtet az ember ? Hát természetes, hogy arra, hogy Újpesten van a bár, és mivel az egyik ismerősömmel nem találtuk Újpesten a keresett helyet, így majdnem mindenkit megkérdeztünk az utcán, aki csak szembe jött velünk, de aztán gondoltam egyet, hogy hátha a Foursquer jobban megtudja mondani, hogy merre is van a Negro, aztán kiderült hogy nem Újpesten van, ahogy a honlapon van feltüntetve, hanem az V. kerületbe, nem is olyan messze a Deák Tértől. Csak akkor azt nem értem, hogy egy városba minek két ugyan olyan nevű utca ? Ez csak össze zavarja a városban élő embereket. Arra bezzeg volt "felesleges" pénze a városnak, hogy a Moszkva Teret Széna Térnek keresztelje át és így tovább, de hogy az ilyen hasonló utca neveket átnevezze, de erre meg nem, na mind1.

Másnap a One Night Stand buli hatalmas volt, igaz hogy hétköznap lévén nem voltak annyian, mint a tavaly a karácsonyi élő koncerten, de ettől függetlenül még jó volt, hiszen pont aznap volt 1éve, hogy Veca az első nagy koncertjét adta a Papp László Sport Arénába, és ennek ünneplése képen kiadták a tavalyi koncert dvd-t rengeteg extrával, még nem néztem meg a dvd-t, de majd megfogom valamikor. A buli úgy maga jó volt, de most sokkal előbb eljöttünk az ismerősömmel a helyről, meg hát az ottani ital árak sem túl pénztárca barátiak.

Elméletileg úgy volt, hogy azon a héten még másik két helyre is megyek, de aztán úgy voltam vele, hogy mivel a fényképezőm a szervizben van, a telefonnal meg nem lehet olyan jó képeket készíteni, ezért inkább amíg nincs kész a gépem, addig nem is megyek sehová, ez viszont nem teljesen igaz, mert hát a következő héten 3 helyre is kaptam meghívást, de inkább azokat is offoltam, viszont 18-án mindenképpen kimentem a nagypapám sírjához, hiszen már 5 hónapja eltávozott közülünk, és rettentően hiányzik.

Szerencsére, az előző kész lett a gépem, és amit lehetett már mentem is érte, hiszen múlthéten szombaton volt az unokatestvérem szalagavatója amire mindenképpen szerettem volna magammal vinni a fényképezőmet, hiszen ő az utolsó unokatestvérem, akinek még nem volt szalavatója, mert 4 közül mindannyiuknak volt, csak még neki nem, és ez egy igen jeles nap volt az életében, amit mindenképpen dokumentálni kell képekkel, meg videókkal, és meg kell hagyni, hogy a fényképezőgépem a szervizelést követően sokkal jobb lett mint újkorában, mondjuk meg is fizettük érte az árat, hiszen a szerviz kemény 18.000 Ft kért érte, hiszen egy Carl Zeiss lencséjű gépem ment tönkre, amihez tényleg elég drága az alkatrész.

Szóval a novemberem tényleg elég mozgalmas volt, és most az hogy nem volt kedvem írni, vagyis hogy már jóval kevesebbet írok mint eddig, az javarészt a facebooknak köszönhető, hiszen az sorra megöli az összes blogot. Ja még  csak annyit a novemberről, hogy szinte az egész hónapban fájt a fogam, és szinte csak fájdalom csillapitokon élek, de sebaj, mert jövőhét hétfőn végre valahára elmegyek vele a fogorvoshoz, aki szerencsére ingyen vállalja a fogak betömését, mert ha fizetni kéne érte, és pénzem is lenne, akkor nem adnék rá ki pénzt, de így hogy ingyenes, még jó hogy elmegyek vele :)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hétvége fényképezőgép ősz 2012 pihenés hétköznap szervíz munkanapok


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr374943141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása