Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2012.05.20. 04:57 dyrtyho

Mark Zuckerberg hosszú idő után megházasodott

Most ahogy ebben a percben felnéztem a facebookra, az üzenőfalon észrevettem egy igen különös bejegyzést Mark Zuckerbergnél, még hozzá azt hogy Mark hozzá adta az idővonalához azt az életeseményt, hogy házaságba van Priscilla Channellel, szóval ezek szerint a mi hőn szerettetett kölyökképű facebook alapítónk, Mark Zuckerberg felességül vette régi barátnőjét Priscilla Chan-t, és még ráadásul egy képet is mellékelt ehhez az idővonalas bejegyzéséhez

De ahogy látom, ezt a cikket már a Yournews.in nevű internetes oldal is lehozta, a cikkben a következő áll : Mark Zuckerberg szombaton házasra frissítette a családi  állapotát. Az esküvőt Zuckerbergnél, Palo Altoban, Kaliforniában tartották, az ünnepségen csak 100 fő volt jelen, de akik ott voltak, azok először azt hitték, hogy Chan érettségijét ünneplik.

Ha a külföldi cikket jól értelmezem, akkor volt nagy meglepődés a vendégek részéről, hogy még se Chan érettségijét kell megünnepelniük,hanem Zuckerberg esküvőjét :)

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz internet kalifornia facebook esküvő gratuláció 2012 házasság mark zuckerberg timeline palo alto priscilla chan


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr354526833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása