Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2012.05.06. 10:45 dyrtyho

Dagonya blog

A tegnapi nap rátaláltam erre a különösen sz*r blogra, ami úgy nevezi magát, hogy dagonya blog, és az alcímében az áll, hogy "humor ömleny - micces blog válogató", na most ezzel a mondattal csak két probléma van, egyrészt semmi humoros nincs abban a blogban, és mi az hogy blog válogató ? Valakinek ennyire nincs kreativitása, hogy valami újat hozzon létre a blogtársadalomban ? De ha nincs kreativitása, se semmije akkor mégis minek hoz létre blogot ?

Viszont ha már blogot akar csinálni ez a bizonyos személy aki ezt a dagonya blogot kezeli, akkor legalább rakja tele képekkel, vagy viccekkel, vagy videókkal, vagy mit tom én mivel, de könyörgöm ne már más blogjából másolja már ki a bejegyzéseket, de ha már 1x kimásolta, akkor legalább vehetné azt a kis fáradtságot, hogy a bejegyzéséhez linket is tesz az általa fikázott bloghoz, meg hozzá is fűzhetne 1-2 véleményt, hogy mégis szerinte miért vicces, vagy sz*r az a post amit kimásolt más blogjából.

Másrészt pedig ha jól látom nem is látogatják valami túl sokan azt a blogot, még a bejegyzésekhez sem szólnak hozzá, és nem is likeolják a bejegyzéseit, szóval egy újabb értelmetlen blog aminek csak annyi a célja, hogy kimásolja mások bejegyzéseit, meg kirak 1-2 képet és ennyi, de semmi több, ja és a hivatalos facebookos rajongói oldalán csak 71 ember likeolta annak a blognak a facebookos oldalát, úgy hogy erről ennyit.

Szóval ez a blognak nem nevezhető internetes napló két bejegyzésemet is kimásolta, még hozzá ezt a két bejegyzésemet : Anna And The Barbies At A38 , Juhuuu 

Én már ehhez nem is fűzök hozzá semmit, teljesen egyetértek Márkkal (Egy Darab Blog)

Szólj hozzá!

Címkék: blog budapest tavasz kép fika internet humor bejegyzés post 2012 márk válogató dagonya facebook fail micces ömleny fika érdekvédelmi szervezet edb egy darab blog


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr414490430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása