Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2011.07.08. 00:49 dyrtyho

Az eseményt a lakóház betiltotta

Most olvastam azt a hírt amit a Regale étterem pár perce kipostoltot a facebook üzenőfalra,miszerint az Alexandra Diamond striptease műsorát az étterem közelébe lévő lakóház arra hivatkozva betiltott,hogy erkölcstelen,és a lakók nyugalmának megzavarása miatt,és a Regale étterem érthetetlenül áll a történtek előtt,és sajnálják,hogy nem tehetnek semmit.

Na az ilyen dolgok b***szák fel az ember agyát,de komolyan.Képtelen vagyok felfogni,hogy hogy a fenébe létezhetnek olyan emberek,akik se a kifinomult,és igényes erotikához,se a hatalmas bulikhoz,se a kulturális helyekhez nem értenek (az utóbbi két dolog alatt a Budapest Parádét és a Zöld Pardont értem,és sajnos azt már sikerült elérniük a budapesti lakósok egy részének,hogy az éves parádét betiltsák) Ha minden a pesti lakósokon múlna,akkor nem csak,hogy a Zöld Pardont,de mellette még az összes éjszakai szórakozó helyet bezáratnák,és már 22:00 - 23:00 felé az egész városba csönd lenne,és így a fiatalok kénytelenek lennének 00:00 fele lefeküdni.

Hála istennek,hogy nem minden rajtuk múlik,hanem szerencsére vannak döntés hozó emberek mind a parlamentbe,mind pedig minden kerületbe van egy Önkormányzat,akik néha-néha jobb döntést hoznak,mint az ottani lakósok.Ha 1x elérek arra a szintre,hogy végre én is rendezvényszervező legyek,akkor tuti,hogy mindent megfogok tenni annak érdekében,hogy a lakok egyik rendezvényemet se befolyásolják a döntésükkel,ha kell akkor az egyik rendezvényemet a meghirdetett helyről átrakom egy olyan helyre,ahol senki se szólhat bele,hogy milyen rendezvényt tartsak.

Vegyük pl a Regale étterem helyzetét,ha én ilyen témájú rendezvényt fogok szervezni valamelyik kerületi clubban,vagy bárhol,és teszem azt beleszólnak az ottani lakók,hogy betiltják mindenféle okra hivatkozva,akkor lehet,hogy később fog megrendezésre kerülni,de ha kell,akkor én inkább külön ki bérelek egy dunnán álló hajót,és akkor ott kerül megrendezésre az esemény.

Ilyenkor olyan szívesen kiosztanék az ottani lakóházi lakósoknak néhány RKO-t

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vélemény facebook nyár pihenés 2011 hétköznap striptease rendezvényszervezés alexandra diamond regale étterem


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr953049047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása