Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

május 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

2010 (86) 2011 (51) 2012 (47) 2013 (19) bkv (47) blog (10) budapest (164) busz (37) carstyling (14) carstyling dolls (9) carstyling tuning show (14) dollhouse (9) drift (11) ébredés (40) élménybeszámoló (35) facebook (25) fáradtság (31) gödör klub (6) gymkhana (7) hétköznap (115) hétvége (76) hungexpo (12) internet (35) ismerkedés (7) koncert (25) mainstream (5) mátyásföld (5) mészáros dóra (5) metro (15) mr busta (10) munkanapok (79) népstadion (7) nyár (36) ősz (25) pihenés (79) pole dance (9) pop (5) rap (36) real trill music (12) reggel (26) rendezvény (10) rest in peace (8) rock (10) rtm (12) rúdtánc (9) show (11) számitógép (10) tavasz (56) tél (45) tömegközlekedés (32) tuning show (13) tv (9) tv műsor (9) unalom (7) ünnep (12) valóságshow (5) való világ (7) vélemény (10) video (61) videoklip (20) youtube (50) zene (35) Címkefelhő

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

 • Lángoló Gitárok: Zsúfolt hiány - Itt egy új Úrfi-dal, amit ruhákért cserébe lehetett kapni
 • Lángoló Gitárok: Ozzy akar még egy utolsó Black Sabbath-koncertet, ahol Bill Ward dobol
 • Lángoló Gitárok: Készül az új Mars Volta-lemez
 • KönyvesBlog: Morten A. Strøksnes: A tenger a kulcsa az élőlények életben maradásának
 • Lángoló Gitárok: Winter Ethereal - Egybekezdéses ítélet az Arch/Matheos új lemezéről
 • KönyvesBlog: Mi lett azokkal, akik Csernobil közelében éltek?
 • KönyvesBlog: Három könyv, ami segít, hogy tudatosabb internethasználók legyünk
 • Lángoló Gitárok: Richard Ashcrofté lett a Bitter Sweet Symphony
 • Lángoló Gitárok: Bódító - Itt van Hesz Ádám új videója
 • KönyvesBlog: Lucy Strange főhőse a háború borzalmai közepette megtalálja magában a belső erőt
 • Lángoló Gitárok: Kétszer három nap az improvizáció bűvöletében - Nyerj páros belépőket a Babel Jazz Fesztiválra!

Licenc

Creative Commons Licenc

2013.06.20. 01:22 dyrtyho

Azyza és a Páva Dal

Azyza és a páva dal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: internet facebook nyár sztár hétköznap rtm mr busta 2013 real trill music azyza


2013.05.19. 01:39 dyrtyho

Azyza bebaszcsizott

Dobrosi Azyza Facebook.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz hétvége internet celeb facebook sztár pihenés napiszar 2013 azyza állapot frissités


2013.05.05. 16:14 dyrtyho

150 új busz Budapestnek

SAM_0102.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: budapest video tavasz youtube bkv busz hétköznap hősök tere mercedes citaro 2013 munkanapok bkk


2013.04.19. 18:30 dyrtyho

Ma a Tv2-Pro4 Studiójában jártam

Na, ma voltam a Tv2-be, igaz hogy nem adásba, de találkoztam 3 Pro4 műsorvezetőnővel, még hozzá Dórival, Kingával, és Emesével, aki nem tudná, hogy kikről is van szó, azoknak a figyelmébe ajánlom a Pro4 csatornán futó Topless Időjárás c. műsort, ami mostanában már sajnos csak péntekenként van.

De ne rohanjunk ennyire előre, kezdjünk szépen mindent az elejéről. Március elején a Pro4 csatornán futó Topless Időjárás meghirdettek egy olyan nyereményjátékot, hogy Fotózza le magát a topless-időjósokkal, aminek az a lényege hogy :

"Ha valaki szeretne részt venni a játékban, akkor nincs más dolga, csupán annyi, hogy töltsön fel magáról egy fotót a műsor hivatalos Facebook-oldalára, amelyen közösen szerepel a műsorvezetőkkel! Hogy ezt a képet milyen programmal készíti el, az teljesen mindegy. Annak a fotónak a gazdája, amely a legtöbb like-ot gyűjti össze, egy fantasztikus nyereményben részesül; élőben találkozhat a topless-időjósokkal."

Na most én ezen a nyereményjátékon elindultam, és még azon a héten, amikor kihirdették, és mivel az én képem volt az első pálya mű, ezért abban bíztam, hogy hátha valakit inspirál a képem, és más valaki is elindul ezen a nyereményjátékon. Sajnos nem így történt, és mivel hogy csak én egyedül indultam ezen a játékon, ezért a Topless Időjárás oldal kezelői úgy döntöttek, hogy leveszik a játékot, és nyertest sem hirdetnek ki, mert az hogy ha valaki egyedül elindul egy játékban, és más nem, azt nem lehet versenynek nevezni. Viszont az én képem alatt már volt 13. like, ezért azt hittem, hogy én nyertem, hát nem, a Topless Időjárás privát üzenetben bővebben kifejtette nekem hogy miért is nem nyertem, és hogy a megértésemet kérik.

De én valahogy ebbe nem akartam beletörődni, és vissza írtam a levelükre, hogy kérem értsék meg az én állás pontomat is, miszerint már annyira beleéltem magamat, hogy megnyerem a versenyt, és hogy a műsorvezetőnőkkel is találkozok, nem mellesleg még soha életemben nem nyertem semmit se így facebookon, és még ezt a kis örömöt is elveszik tőlem. A sok billentyű leütésemnek, és a jó pár üzenetemnek végül meg lett az eredménye, mert végül aztán azt írták vissza, hogy amit megígérhetnek, az az, hogy megkérdezzik a műsorvezetőiket, hogy ők milyen vigaszdíjjal jutalmaznának meg engemet, mint a meghirdetett játékuk egyetlen résztvevőjét.

Múlthét vasárnap pedig jött az előző bejegyzésemben szereplő üzenet, amit végső válaszként kaptam a Topless Időjárás oldal kezelőitől. Szóval már a hét elején elkezdtem lelkileg felkészülni a pénteki napra, és szinte már nagyon vártam ezt pénteki napot, hogy végre valahára találkozhatok a 3 csodálatos műsorvezetőnővel. Ez a nap végre valahára ma eljött, igaz hogy a régi osztálytársnőmnek, aki nem mellesleg az egyik legjobb barátom, picit izgultam, hogy nem fogok oda érni 16:30 a Tv2be, mert még délbe el kellet kísérnem őt az egyik diákszövetkezetbe, ami a Nyugati Pályaudvarnál található, és már nagyon az általam behatárolt időszűkében voltam, de aztán a jó istennek, és a szerencsémnek köszönhetően 15:38kor sikerült itthonról elindulnom, és hála az égnek, a Bkv-val se voltak gondok, úgy hogy pontosan oda tudtam érni 16:30-ra

Már akkor elkezdtem megörülni, amikor beléptem a Tv2 ajtaján, és oda mentem a recepcióhoz, mert közbe észre vettem a ViP öltözőbe érkező 3 műsorvezető hölgyet, persze még be kellet regisztrálnom magamat, hogy ott vagyok, és hogy én vagyok, de aztán utána oda jött hozzám egy forma, aki valószínűleg az Topless Időjárás oldal kezelője volt, és miközben elkísért a VIP öltözőbe, megjegyezte ,hogy gratulálok, én meg csak annyit feleltem rá, hogy én csak a dolgomat tettem. A ViP öltözőben már vártak a műsorvezetőhölgyek, először is gratuláltak, majd átnyújtották azt az ajándék csomagot, amire nem is számítottam, majd elkezdtem velük közös képeket készíteni, és először mindegyikükkel külön-külön képet készítettem, és legvégül egyet mindhármójukkal.

DSC01158.JPG
Az elkészült képek után még egy picit dumáltam Dórival, meg Kingával, majd eljöttünk a Tv2-től. Dóriék is mentek haza, meg én is, csak annyi volt a különbség hogy ők kocsival, meg taxival, én meg trolibusszal.Ahhoz képest, hogy fél5re mentem a Tv2-be, már olyan negyed6 fele haza is értem, és ez még mind semmi, mert még nincs vége a napnak, szóval este még megyek Compact Disco koncertre is az egyik ismerősömmel. De már most megmondom, hogy rég volt ilyen jó napom, mint amilyen a mai :)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest tavasz tv2 hétköznap mészáros dóra időjárás jelentés müsor 2013 munkanapok pro4 aleska diamond dósa kinga topless időjárás tv2 studió müsorvezető nők


2013.04.14. 16:47 dyrtyho

Jövő hét Pénteken Tv2 stúdió

Ma kaptam ezt a Facebook üzenetet a Topless Időjárás oldal kezelőitől

Topless Időjárás facebook message.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog budapest tavasz tv2 facebook üzenet mészáros dóra időjárás jelentés müsor 2013 pro4 aleska diamond dósa kinga topless időjárás tv2 studió müsorvezető nők


2013.04.14. 16:43 dyrtyho

PlayIt 2013

A tegnapi nap kinéztem életem első PlayIt Showjára, ami a Millenáris Park, B csarnokjába került megrendezésre, igaz hogy 2009-ben már voltam egy hasonló rendezvényen, de az Gameshow néven futott, és azt a Papp László Sport Arénába rendezték meg, plusz a PlayIt teljesen különálló a Game Showtól.

Szóval a tegnapi napomat direkt úgy szerveztem, hogy mindenképpen kijussak a PlayIt-re, és már csak az akciós árban lévő játékok miatt is mentem ki, bár eredetileg 11-12 fele akartam kimenni, de aztán egyéb problémák miatt csak 2óra előtt 10-15perccel indultam el itthonról, és még az út elején betértem a közeli MOL kútra, hogy feltöltsem a telefon kártyámat, hogy ha bármi van, akkor haza tudjak szólni, vagy hogy az esemény közbe tudjak internetezni a telefonomról.

Olyan 14:35re értem oda a Millenáris Park B csarnokjához, és a hírekkel ellentétben, én a pénztár előtt nem igazán tapasztaltam túl nagy sort, sőt egész hamar be is jutottam, de még a rendezvény körbe járás előtt megakartam venni azt a Lego Star Wars : Complet Saga pc-s játékot, amiatt a leginkább mentem ki az eseményre. Már a bejáratnál össze futottam az egyik volt Neumannos haverommal, akinek először köszöntem, majd megkérdeztem tőle, hogy hol is lehet megvenni az akciós játékokat, és ő közölte velem, hogy ott lehet megvenni, ami előtt olyan hosszú, és kanyargós sor áll.

Na amikor beálltam az 576 stand előtti sorba, akkor még nem gondoltam volna, hogy kemény 3 fél óráig fogok sorban állni egy olyan játékért, amiről később megtudtam, hogy még a nap végén is volt belőle, miután már lement az a nagy sor, de hát honnan is gondoltam volna, hogy még utána lesz belőle, és bevallom, hogy én féltem, hogy egyáltalán nem fog maradni abból amiért kimentem a PlayIt-re.Mellesleg az a durva, hogy  a sorban állás közbe nem egy emberrel szóba elegyedtem. Az egyik sráccal, akivel a sorban állás utolsó 1 órájában kezdtem el beszélgetni, azzal pl. arról dumáltunk, hogy Magyarországon kordon nélkül nem is lehet élni, és hogy Magyarország címere akár egy kordon is lehet, és poénból még azt is megjegyezte nekem, hogy náluk mindenhol kordon van, csak a konyhában nem, mert aki kordon nélkül akar valahová bejutni, az már vandalizmusnak számít.

Mikor végre valahára éreztem, hogy sorra kerülök, és már csak 3-4 ember volt előttem a sorban, akkor egy olyan érzés futott át rajtam, mintha indultam volna az olimpián, és célba értem volna, mert egyszerűen leírhatatlan volt az az érzés, amikor 3,5 óra sorban állás után a pénztáros hozzám szólt, és megkérdezte hogy miben segíthet. A pénztárostól direkt meg is kérdeztem, hogy kapok Monster energia italt ? Erre azt felelte hogy adunk. Amikor a pénztártól kb. 6óra fele eljöttem az egyik sráccal, és kibontottuk a Monster Energia italunkat, amit még a vásárlásnál adtak, akkor koccintottunk egy nagyot, és a győzelem édes ízére meghúztuk az energia italt, majd elváltunk, mert ő ment ki cigizni, én meg mentem a színpadhoz, ahol valami zombi szépségverseny volt, amit egy olyan csajt nyert meg, akinek a testvére is indult a versenyen, de az meg csak a 2. helyezett lett a szépségversenyen.

Ezt követően olyan 18:38 felé a színpadon volt tombola sorsolás, majd Dead Space 3 játékbemutató, amire valahogy nem voltam kíváncsi, mert egyrészt még soha életemben nem játszottam az egyik részével sem, másrészt pedig ahogy hallom a 3. részt eléggé elrontották a játék fejlesztői, úgy hogy inkább eljöttem onnan, és kicsit bejártam a rendezvény területét. Amikor haladtam a B csarnok másik végébe, és megláttam a Gears Of War : Judgement standot, ami ilyen bunkernek volt beállítva, akkor be is tértem oda, picit várnom kellet hogy valamelyik Xbox360nál felszabaduljon a hely, de amikor felszabadult, akkor is várnom kellet, mert csak egy két játékos géphez tudtam oda kerülni, de pár perccel később már egy számomra ismeretlen sráccal kezdtem el játszani a Gears Of War-sal, és lehet hogy nem ismertem a srácot, de olyan volt, mintha már ezer éve ismerném. Nagyon zúztuk a játékot, csak az volt a baj, hogy nem voltak székek az Xboxok előtt, és azért 1 órás játék után az ember lába eléggé elfárad, főleg hogy előtte még 3,5 órán át álltam sorba, szóval már picit kezdtem érezni a lábamat, úgy hogy úgy döntöttünk a sráccal, hogy abba hagyjuk a játékot, és mind ketten eljöttünk a standtól. A színpadig egészen együtt mentünk, de aztán én előrébb mentem, ő meg hátul maradt.

De mivel hogy akkor se volt olyan esemény a színpadon ami úgy érdekelt volna, mert a Fifa13 bajnokságának a döntője zajlott, így picit vissza mentem az 576 standjához, ahol most már csak alig voltak, és a kordonok is feleslegessé váltak, és azon elmélkedtem, hogy milyen durva már, hogy napközben csak úgy tolongtak itt az emberek, most meg szinte alig vannak a standnál

558846_10200272723275761_241434624_n.jpg
Még tettem 1-2 kört a rendezvényen, és amikor megláttam, hogy a legújabb Need For Speed : Most Wantedet is kilehet próbálni az egyik sarokba lévő Xbox-okon, akkor gyorsan oda rohantam az egyikhez amelyik gép épp szabad volt, és elkezdtem vele játszani, hát mit ne mondjak, nem volt rossz, de azért nem adta vissza azt az érzést, amit a régebbi Most Wanted adott, és már a tuningolási lehetőség sem volt meg benne, helyette viszont lehetett zúzni majdnem teljesen a verdákat, de ez már nem ugyan az volt, mint régen.

Amikor meghallottam hogy a színpadnál végre valahára Xbox 360, és Gamestar ajándékokat kezdenek el dobálni, akkor gyorsan én is oda rohantam, hogy hátha szerzek valamit, és szereztem is, az egyik az egy lila színű Xbox 360 gumikarkötő volt, a másik pedig egy World Of Warcraft : Mists Of Pandariás plakát volt.De amúgy embertelen nagy tömegnyomor volt a színpadnál, és olyan volt mintha több ezer zombi küzdene 1db élő húsért, nagyon durva volt, és amikor megszereztem a plakátot, akkor a többiek, majdnem megöltek miatta, úgy kellet rájuk kiabálnom, hogy engedjék már el, szerencsére el is engedték.

Minek után láttam,hogy ez a két ajándék szerzésem is nagy csoda volt, mert a gumi karszalagot is úgy szereztem, hogy több gumikarszalagot dobáltak a közönség felé, és úgy az egyik pont mögöttem esett le, és amikor mindenki elkezdte keresni a karszalagot, én meg láttam hogy a lábamnál van, úgy hogy gyorsan ráléptem, és akár lett volna ott kéz, akár nem, én mindenképpen ráléptem volna arra is, és akinek ezek után fájt volna a keze, az magára vethetett volna, mert azt nem lehet mondani, hogy nem küzdök meg az ajándékokért, amiket a rendezvényeken szerzek.

A nap végén még volt egy nagy Diablo 3 molino, amit olyan versennyel döntöttek el 20 ember között, hogy kinek van a legördögibb nevetése, és ezt kb 3-4 körön keresztül csinálták, míg végül az egyik gyereknek a közönség meg szavazta, ugyan is úgy dönt el, hogy a közönségnek kellet véleményeznie az elhangzó nevetéseket.

Amúgy az egész rendezvény nem tartott este 9ig, ugyanis már 20:50 fele vége volt az egésznek, és a biztonsági örök elkezdtek mindenkit ki tessékelni a B csarnokból, én még csináltam 1-2 képet a rendezvényről, majd elindultam kifelé, és az a durva hogy kint is össze futottam azzal a régi Neumannos haverommal, akivel a nap elején, és azt hittem, hogy ő már a rendezvény közepén eljött, de nem.

Mellesleg a Moszkva Tér, akarom mondani a Széll Kálmán Tér felé haladva, a metrótól érkező bulisabb csapatból az egyik f*szfej jancsi direkt  belém jött, gondolom azt hitte, hogy na majd lesz egy jó balhés estéje, majd összever valakit, azt ő lesz a pillanat császára, de amikor meglátta, hogy milyen vállas vagyok, és izmos, így láttam az arcán a ledöbbenést, hogy lehet hogy rossz emberbe kötött bele, rosszkor, rossz percben, úgy hogy inkább tovább haladt a barátaival. Ezt követően tovább beszélgettem a haverommal, még haza kisértem, és én is jöttem haza felé, és olyan 22:50 fele már itthon is voltam.

Mindent egybe vetve nem volt olyan rossz a tegnapi nap, és lehet hogy novemberbe is kimegyek rá, de ez attól is függ, hogy milyen akciók lesznek :)

Szólj hozzá!

Címkék: pc tavasz hétvége tömeg közönség rendezvény ajándék show élménybeszámoló pihenés nyereményjáték sor millenáris park xbox360 gamestar need for speed gears of war playstation3 2013 576 kbyte playit monster energy drink ajándék dobálás


2013.04.13. 13:22 dyrtyho

PlayIt Show Élő Közvetités a Twitteren

playit.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: blog live widget tavasz hétvége stream twitter élő pihenés millenáris park 2013 közvetités playit


2013.04.07. 20:31 dyrtyho

Kell a zenebona, kell a rap muzsika, úgy leszek éles ha felém jön a sok kritika

Smith_Essemm_MrBusta.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene tavasz hétvége rap smith pihenés videoklip rtm garage mr busta 2013 real trill music essemm garage productions


2013.03.24. 16:50 dyrtyho

Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show 2013

Egyszerűen annyira hihetetlen az az érzés, amikor az ember olyan nagy izgalommal és készülődéssel vár egy rendezvényt, és amikor eljön a nagy nap, amikor kijut a várva várt tematikus rendezvényre, itt az én esetemben a Nemzetközi Autó Motor és Tuning Showra, akkor először egyszerűen fel se fogja az ember amikor elindul a rendezvényre, hogy na ma van a nagy nap, amire heteket,hónapokat, jó esetben 1 teljes évet várt, és hogy ez után a rendezvény után mi lesz az amit majdnem annyira várni fog mint ezt napot

Lehet hogy hülyeség amit írok, de amikor reggel felkeltem 9óra után egy jó 15-20perccel, akkor úgy kezdtem el öltözködni és készülődni, mintha csak egy sima, egyszerű rendezvényre mennék ki, pedig ez egyáltalán nem csak egy egyszerű és átlagos rendezvény, hanem ez egy óriási nagy buli, ami nem csak a tuningolt autókról szól, meg a csajokról, hanem a közösségről, a driftről & gymkhanáról, és a tavaszi autós találkozók nyitó ünnepségéről, még akkor is ha idén egy kicsit később érkezik a vérbeli tavaszi időjárás mint vártuk.

195344_index2.jpg

Szóval ott tartottam, hogy tegnap reggel 9óra után egy jó 20perccel ébredtem, és a tervezettnél picit később indultam el itthonról, olyan 11:00 felé. Az Őrs Vezér Terénél furcsa mód a 100 busz ajtajai előtt Bkv ellenőrök álltak, de hogy miért fogalmam sincs, de ez ahhoz képest semmi, ami akkor fogadott amikor elindult a busz, mert a Hungexpo felé vezető kanyarig iszonyat lassan haladt a busz, amin mellesleg akkora tömegnyomor volt, hogy én olyat még nem láttam azon a buszon, az viszont nagy csoda hogy csak a buszon volt tömeg, és a Hungexpo jegypénztárja előtt nem, így elég könnyen és hamar bejutottam a Hungexpo területére, de ettől függetlenül még mindig rohannom kellet hogy le ne maradjak a nap első Carstyling Dolls Showjáról.

Először a D pavilonba néztem be, mert azt hittem hogy ott van a Carstyling színpad, de aztán gyorsba rá kukkantottam a pénztárnál kapott térképre amit csak erre a rendezvényre készítettek a szervezők, és így már tudtam, hogy nem a D pavilonba van a színpad, hanem az A pavilonba. De hála istennek nem maradtam le a nap első Carstyling Dolls Showjáról, viszont csak a bal oldalon lévő második sorig jutottam, és a így onnan kellet élveznem a showt, de a Dolls show előtt még volt egy Urban Movement táncbemutató, és egy kötélugró bemutató, és csak ez után következett az általam nagyon várt Carstyling Dolls Show, és hát kíváncsi voltam, hogy idén mit mutatnak a lányok, és mivel turbozzák fel a tavalyi műsorukat

A szombati nap első Carstyling Dolls showja után oda mentem a színpad moderátorához, és beköszöntem neki, mert már azóta ismerem, amióta kemény Tuning Show látogató vagyok, és tudtommal 2008 óta járok ki a rendezvényre. Ezek után kaptam egy hívást a barátaimtól hogy már ők is a Hungexpo területén vannak, és megkérdezték hogy merre vagyok. Velük a D pavilon 9 kapuja előtt találkoztam, és olyan jó érzés volt a barátaimat viszont látni, akiket már Szilveszter óta nem is láttam. Először a C pavilont vettem be volna velük, hogy ha be is fértünk volna a Gymkhana Arénába, de annyian voltak bent, hogy a biztonsági őrök több embert már nem is akartak beengedni, és így kénytelenek voltunk a C pavilon helyett a G & F pavilonokat meglátogatni, ahol a Budapesti Motorfesztivál (G pavilon), és a Budapesti Tattoo Expo & EMAT kiállítás volt (F pavilon)

Igaz hogy az előbb említett két pavilonba egyáltalán nem készült se videofelvétel, se fotó, hanem csak szimplán körülnéztünk ott, de mégis annyira jól éreztem magam a barátaim társaságában, hiszen nem mindennap van Tuning Show, és nem mindennap van ott a barátaival az ember, meg én eddig mindig egyedül mentem ki az Autó és Motor Tuning Showra, és csak 1x volt olyan hogy a drágalátos unokatestvérem is kijött velem, de az azért még se volt ennyire jó, mint most a barátaimmal.

Minek után mindkét pavilont bejártuk, kint a két pavilon között arról beszélgettünk, hogy itt mekkora biznisz kaját árulni, mert a kinti étel árusoknak a bérleti díj olyan 100ezer forint lehet, de ennek az összegnek a duplája jön vissza az ilyen nagy kaliberű rendezvények által, mert nagyon kevesen indulnak el úgy egy rendezvényre, hogy van náluk túlélő csomag, és inkább ott veszik meg, de azzal az árral nem számolnak, amivel ott árulnak péksüteményeket, meg bármi mást. Ettől függetlenül még vettünk ott egy perecet, meg egy túrós-meggyes táskát, és nekem volt szerencsém megkóstolni az ott vásárolt perecet, és egy picit kemény volt az általam megszokott puha tésztákhoz képest.

Ezt követően bementünk az A pavilonba, de azt is csak futólag jártuk be, mondjuk én csináltam nem is egy képet, sőt elég sokat is. Az egyik kiállítói standnál ott volt az a sárga Volkswagen Passathoz amit még tavaly építettek a Carstylingos srácok a Tuning Shown, és meg kell hagyni hogy élőben még szebb mint a képeken. De az a Golf is kint volt, ami szintén a Tuning Shown készült, csak az még 2011-ben (De hogy mi lehet annak a Golfnak sorsa amit a még 2010' Carstyling shown azért építettek át hogy aztán majd az utolsó nap kisorsolják, nem lehet tudni, de amit a legutóbb hallottam róla, az az volt hogy eladó, na most hogy sikerült e az előző tulajnak túladni rajta,  vagy nem, ez örök rejtély marad, annyi viszont biztos, hogy a történtek után már többször nem fognak autót sorsolni a shown)

1638_10200166105090373_1278236178_n.jpg

Aztán amikor a Passat-tól, és a Golftól nem messze álló agyon tuningolt Audi R8-at lefotóztam, akkor utána valahogy mintha a barátaim felszívódtak volna, vagy csak szimplán elkeveredtek mellőlem a sok látni való autó miatt, először elkezdtem keresni őket hogy hova lettek, de aztán kihasználtam az alkalmat, és elkezdtem fotózni az A pavilonba lévő autókat, amik úgy nekem is tetszettek. Később észre vettem, hogy mennyire elrohant az idő, és mentem vissza a színpadhoz, hogy azért a 2. Carstyling Dolls Showt is lássam.

Hála istennek a második showjukról sem maradtam le, de amikor a show elején a lányok Playboy magazint kezdtek el dobálni a közönség közé, akkor az egyiket pont nekem dobták, de véletlenül nem sikerült úgy elkapnom ahogy terveztem, és a mögöttem álló nyomorék f*sz kezébe landolt, akinek hiába mondtam hogy én kaptam el, ez az enyém, és hogy adja ide, nem nagyon akarta oda adni, már majdnem rá vertem egyet, amikor sikerült a kezéből kitépnem, meg is sinylette az újság, szóval a 2. showt egy picit kevésbé élveztem emiatt a fogyatékos nyomorék miatt mint az elsőt, de ettől függetlenül nem volt rossz, és most kivételesen nem videóztam, hanem csak fotóztam, mert fotózni és videózni egyszerre nagyon nem könnyű mutatvány, megpróbáltam az első Carstying Dolls Show alatt, de nem igazán születtek jó képek abból a mutatványból

579854_10200166146731414_1662710972_n.jpg

A Carstyling Dolls Show után aztán tovább álltam, de még előtte azért beugatott nekem az takony, aki miatt alig tudtam élvezni a színpadi látvány világot, aztán a Carstyling standtól nem messze észre vettem egy Playboyos standotól ahol szintén lehet Playboyos újságot lehetett szerezni, csak az egyik hostess csajnál be kellet diktálni a nevemet és az email címemet, a másik hostess csajnál pedig csak be kellet likeolni egy iPad segítségével a Playboy Magyar Kiadás facebook oldalát.Előtte direkt megkérdeztem a hostess csajtól hogy "- Mi van akkor, ha én azt már jóval korábban belikeoltam ?" azt a választ kaptam a hostess csajtól "- Hát hogy az nem lehet, mert azt nagyon kevesen likeolták be még itthon" De amikor beléptem az iPaddal a facebookomba, és rákerestem a Playboy Magyar Kiadás facebookos oldalára, és látta hogy már be van likeolva, akkor ilyet szólt "Jajj, ne haragudj, tényleg nem tudtam, és te vagy az első akinél már be van likeolva az oldal"

Miután kaptam egy Playboy újságot és egy Playboyos naptárt, után elkezdtem megkeresni a barátaimat, még fel is hívtam őket hogy merre vannak, és csak nagy nehezen, több sms váltás után találtam meg őket a parkolóban álló party buszoknál,még megnéztük belülről az egyik party buszt, és konstatáltuk hogy mekkora jó lenne ezzel menni bulizni, meg hasonlók, aztán vissza mentünk az A pavilonba, majd ott egy idő után elváltak az útjaink, mert a barátaim mentek haza, én meg még ott maradtam a Tuning Shown, hiszen 1évben csak 1x van ez a nagyszabású autós rendezvény.

Minek után a barátaim haza mentek, én meg még ott maradtam a Tuning Show-n, jobbnak láttam ha vissza megyek a színpadhoz, hogy nehogy le maradjak bármiről is. Utólag vissza gondolva, jól tettem, hogy vissza mentem a színpadhoz, mert 17:00 óra után nem sokkal megérkezett a színpadra a sokak által ismert Ken Block,

SAM_0085.JPG

Eredetileg úgy volt beharangozva a show előtt hogy az új autójával jön, ami aztán em is volt ott, oké hogy egy Fiestával volt, de az akkor sem az ő kocsija, de ettől függetlenül örülök, hogy élőben láthattam a világon egyedülálló tehetséggel bíró rally fenegyerekét. Mellesleg a színpadon elmondta hogy most életében van először Budapesten, és hogy nagyon tetszik neki itt minden, meg hogy szívesen kipróbálná a pályát....csak nem most aztán tovább állt, amit meg is értek, hiszen nem lehet csak úgy minden felkészülés nélkül neki állni csapatni.

Ken Block levonulása után a Miss AMTS szépségverseny következett ahol a 12 lány estélyiben vonult fel a nagy közönség előtt. Meg kell hagyni, sokkal másabb érzés volt a színpadhoz közel videózni a 12 jelöltet. Ezek után volt egy kis szünet a színpadon, majd a nap utolsó Carstyling Dolls Showja előtt még volt egy kvízjáték értékes nyereményekért, meg egy DrivingCamp vezetéstechnikai pályabemutató, ami után a feltett kérdések helyes megválaszolása után DrivingCamp ajándékot csomagot lehetett nyerni, mivel én már az Opel Adames kvízjátékban nyertem Opel Adames napszemüveget, ezért inkább hagytam másokat is érvényesülni.

18:00 óra után aztán nem sokkal az utolsó Carstyling Dolls Show következett, és tudni illik, hogy a nap utolsó Carstyling Dolls Shown egy picit többet szeretnek mutatni a lányok mint napközben, és jobban oda is teszik magukat, és ez most sem volt másként, szinte mindent felvonultattak egyszerre a színpadon, ott volt pl a kisbusz amibe egy rúd volt felállítva a lányoknak, hogy ne csak a színpadon tudjanak pörögni a rúd körül, akkor még a DeményTeam is ott volt, és még a lowrider Porno Mercédesz is.

487867_10200166188052447_746451904_n.jpg

Az nap utolsó Dolls Showja után még oda mentem a színpad és show moderátorához, akire én annyira felnézek, hogy már-már a példaképem, és kértem tőle egy közös képet, amire nagyon szívesen igent is mondott. Ezek után még egy picit lézengtem a szinte már-már kiüresedett, és zárásra készülő A pavilonba, és még átmentem a C pavilonba, de már csak kintről tudtam élvezni a zárás előtti utolsó köröket futó Gymkhana párbajt, majd elindultam a kijárat felé.

Olyan 19:45re értem haza a Nemzetközi Autó Motor és Tuning Showról, és azon agyaltam itthon, hogy ismét várhatok 365 napot a következő évi Nemzetközi Autó Motor Tuning Showig :) 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest tavasz hétvége tél drift élménybeszámoló pihenés carstyling hungexpo dollhouse rúdtánc lowrider ken block pole dance tuning show 2013 gymkhana carstyling tuning show carstyling dolls autó motor tuning show amts porno mercedes


2013.03.03. 19:15 dyrtyho

A kutyus nem kíváncsi a rappedre, akkora gengszter vagy, ezt még sem vetted le

24277_617949004887761_763348101_n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene tavasz hétvége youtube tél rap pihenés videoklip rtm garage mr busta 2013 real trill music essemm eyyo


2013.02.28. 01:59 dyrtyho

Éjjel-Nappal Budapest Vs. Berlin Tag und Nacht

Ez a bejegyzésem már egy jó ideje érik, mert már nem tudom szó nélkül hagyni, hogy a sorozat hivatalos facebook oldalán egyre több a negatív kritika, és egyáltalán nem tudják értékelni ha egy új fiatalokról fiataloknak szóló szituációs sorozat, vagy pedig valóságshow kezd el futni a tv-ben. Bezzeg a Barátok Köztöt furcsa mód nem szidják annyian, mint amennyien ezt a műsort, pedig a Barátok Közt már annyira lejárt, és annyira unalmas, hogy a 6000. - 7000. résznél tartanak és már semmi új nem történik benne, mert már mindenki megvolt mindenkinek, és mindenki utálja a másikat valamiért, és ha az ember elkezdi néha 1x, és fél évig nem nézi, majd újra elkezdi nézni, akkor kb ugyan ott tartanak, mint amikor elkezdte nézni.

De nem is a Barátok Köztöt akarom most fikázni, hanem csak szimplán leírni a véleményemet az eredeti Berlin Nach Und Tag és az Éjjel-Nappal Budapest c. szituációs sorozatról.Tudom hogy a legtöbben inkább néznék a Sebestyén Balázs által vezetett A Kód c. kvíz műsort, de aki nem kíváncsi erre a sorozatra, az nyugodtan megemelheti a tv távírányitóját, és átkapcsolhat a Tv2-n futó a 40 Milliós Játszmára. Szóval aki nem kíváncsi a sorozatról kialakult pozitív véleményemre, mert úgyis csak fikázni tudja a sorozatot, az inkább ne is olvassa tovább ezt a bejegyzést

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vélemény rtlklub tv facebook tél gabi kristóf marci anikó joe hétköznap rita lali regina müsor 2013 munkanapok magyar sorozat éjjel nappal budapest licenszmüsor licenszsorozat berlin tag und nacht


2013.02.25. 06:30 dyrtyho

85. Oscar Díj Díjjazotjai

Legjobb film : Az Argo-akció
                     Django elszabadul
                     Lincoln
                     A messzi dél vadjai
                     Napos oldal
                     A nyomorultak
                     Pi élete
                     Szerelem
                     Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza

Legjobb férfi főszereplő : Bradley Cooper (Napos oldal)
                                     Daniel Day-Lewis (Lincoln)
                                     Hugh Jackman (A nyomorultak)
                                     Joaquin Phoenix (The Master)
                                     Denzel Washington (Kényszerleszállás)

Legjobb női szereplő : Jessica Chastain (Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza)
                                 Jennifer Lawrence (Napos oldal)
                                 Emmanuelle Riva (Szerelem)
                                 Quvenzhané Wallis (A messzi dél vadjai)
                                 Naomi Watts (A lehetetlen)

Legjobb férfi mellék szereplő :   Alan Arkin (Az Argo-akció)
                                             Robert De Niro (Napos oldal)
                                             Philip Seymour Hoffman (The Master)
                                             Tommy Lee Jones (Lincoln)
                                             Christoph Waltz (Django elszabadul)

Legjobb női mellék szereplő : Amy Adams (The Master)
                                           Sally Field (Lincoln)
                                           Anne Hathaway (A nyomorultak)
                                           Helen Hunt (A kezelés)
                                          Jacki Weaver (Napos oldal)

Legjobb rendező : Michael Haneke (Szerelem)
                           Ang Lee (Pi élete)
                           David O. Russell (Napos oldal)
                           Steven Spielberg (Lincoln)
                           Benh Zeitlin (A messzi dél vadjai)

Legjobb eredeti forgató könyv : Django elszabadul (Quentin Tarantino)
                                              Holdfény királyság (Wes Anderson, Roman Coppola)
                                              Kényszerleszállás (John Gatins)
                                              Szerelem (Michael Haneke)
                                              Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza (Mark Boal)

Legjobb adaptált forgató könyv : Az Argo-akció (Chris Terrio)
                                               Lincoln (Tony Kushner)
                                               A messzi dél vadjai (Lucy Alibar, Benh Zeitlin)
                                               Napos oldal (David O. Russell)
                                               Pi élete (David Magee)

Szólj hozzá!

Címkék: blog film internet rövidfilm oscar díj dokumentumfilm nyertesek animációs film hétköznap betétdal jelöltek kategóriák legjobb film 2013 munkanapok idegen nyelvű film


2013.02.15. 23:12 dyrtyho

Nem érdekel, hogy ki mit beszél, itt súlya van a szavaknak, nem fújja el a szél

rapfenomén_1.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene video youtube tél rap hétköznap rtm mr busta 2013 munkanapok real trill music


2013.02.14. 07:35 dyrtyho

A Gyanú Árnyékából az Éjjel-Nappal Budapestbe

Nagyon úgy látszik hogy A Gyanú Árnyéka c. sorozat egy elég erős ugródeszka az amatőr szereplőknek, mivel az történt, hogy a tegnap délelőtt a Gyanú Árnyékában (83. rész - Az anyám beleszeretett a barátomba!) szereplő érett nőnek, milfnek, vagy idős nőnek, nevezzük aminek akarjuk, nem az volt az egyetlen szerepe, amiben szerepet kapott, de ne rohanjunk ennyire előre.

dobai gréta 38.jpg

Dobai Gréta_02.jpg

Először kezdjünk minden az elején, mert amikor tegnap délelőtt elkezdtem nézni a Cool Tv-n futó régebbi A Gyanú Árnyékában c. sorozat 83. részét, amiben az említett hölgy szerepel, én legalábbis már akkor felfigyeltem rá, és nem szakmai szemmel, hanem férfi szemmel, igen beismerem, nincs bajom a milfekkel, sőt, nagyon is szeretem őket, de akkor még nem sejtettem, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szituációs sorozatban is szerepelni fog, egészen az esti adásig, mert amikor az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatban (3. rész) is megpillantottam egyrészt egy picit meg is lepődtem hogy mit keres a sorozatban, másrészt nagyon meg örültem neki, hogy nem csak a Gyanú Árnyékában 83. részében szerepel, hanem most már ebbe a sorozatban is. Úgy hogy remélem, hogy nem csak a tegnap és a ma esti részben fog szerepelt, hanem még párszor fel fog tűnni a sorozatban

Dobai Gréta Éjjel-Nappal Budapest.jpg

Dobai Gréta Éjjel Nappal Budapest_02_1.jpg

Viszont két dolgot még mindig nem tudok. Az egyik az, hogy hogyan került A Gyanú Árnyékából az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatba ? Már mint annyira megvoltak elégedve A Gyanú Árnyékában nyújtott színészi játékáért, vagy pedig mint ahogy abba a sorozatba, úgy ebbe is jelentkezett mert szóltak szóltak neki, hogy ebbe is jelentkezhet ? A másik pedig, hogy mi a hölgy eredeti polgári neve ? Lehet hogy túlságosan is bejön nekem mint érett nő, de hát ez van :)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vélemény video rtlklub sorozat tél cooltv alexa hétköznap 2013 szőke csaj érett nő rtlmost munkanapok magyar sorozat a gyanú árnyékában éjjel nappal budapest amatör szereplőválogatás szőke milf dobai gréta licencmüsor licencsorozat gazdag csaj


2013.01.31. 07:30 dyrtyho

Belétek röpül egy vagon f*sz, a szádban egy 45' adidas.....

Szádba a lábam.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene video youtube tél rap hétköznap rtm mr busta 2013 munkanapok real trill music