Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2013.02.14. 07:35 dyrtyho

A Gyanú Árnyékából az Éjjel-Nappal Budapestbe

Nagyon úgy látszik hogy A Gyanú Árnyéka c. sorozat egy elég erős ugródeszka az amatőr szereplőknek, mivel az történt, hogy a tegnap délelőtt a Gyanú Árnyékában (83. rész - Az anyám beleszeretett a barátomba!) szereplő érett nőnek, milfnek, vagy idős nőnek, nevezzük aminek akarjuk, nem az volt az egyetlen szerepe, amiben szerepet kapott, de ne rohanjunk ennyire előre.

dobai gréta 38.jpg

Dobai Gréta_02.jpg

Először kezdjünk minden az elején, mert amikor tegnap délelőtt elkezdtem nézni a Cool Tv-n futó régebbi A Gyanú Árnyékában c. sorozat 83. részét, amiben az említett hölgy szerepel, én legalábbis már akkor felfigyeltem rá, és nem szakmai szemmel, hanem férfi szemmel, igen beismerem, nincs bajom a milfekkel, sőt, nagyon is szeretem őket, de akkor még nem sejtettem, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szituációs sorozatban is szerepelni fog, egészen az esti adásig, mert amikor az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatban (3. rész) is megpillantottam egyrészt egy picit meg is lepődtem hogy mit keres a sorozatban, másrészt nagyon meg örültem neki, hogy nem csak a Gyanú Árnyékában 83. részében szerepel, hanem most már ebbe a sorozatban is. Úgy hogy remélem, hogy nem csak a tegnap és a ma esti részben fog szerepelt, hanem még párszor fel fog tűnni a sorozatban

Dobai Gréta Éjjel-Nappal Budapest.jpg

Dobai Gréta Éjjel Nappal Budapest_02_1.jpg

Viszont két dolgot még mindig nem tudok. Az egyik az, hogy hogyan került A Gyanú Árnyékából az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatba ? Már mint annyira megvoltak elégedve A Gyanú Árnyékában nyújtott színészi játékáért, vagy pedig mint ahogy abba a sorozatba, úgy ebbe is jelentkezett mert szóltak szóltak neki, hogy ebbe is jelentkezhet ? A másik pedig, hogy mi a hölgy eredeti polgári neve ? Lehet hogy túlságosan is bejön nekem mint érett nő, de hát ez van :)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest vélemény video rtlklub sorozat tél cooltv alexa hétköznap 2013 szőke csaj érett nő rtlmost munkanapok magyar sorozat a gyanú árnyékában éjjel nappal budapest amatör szereplőválogatás szőke milf dobai gréta licencmüsor licencsorozat gazdag csaj


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr605079614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása