Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2013.01.24. 23:42 dyrtyho

A VV Veronika botrány, ahogy én látom

Az elmúlt 2-3napban mást sem lehetett olvasni, és hallani a médiában, csak azt hogy VV Veronika 100-150ezrekért szexel. Azt elismerem, hogy az Alekosz - Szerelem Legfelsőbb fokon c. műsor, és a Való Világ 5 ideje alatt nem szimpatizáltam vele bizonyos okok miatt, és még a VV Csabi párbaja előtt is ellene kampányoltam a NekedValóba, de amióta karácsony előtt volt szerencsém belebotlani az Aréna Plázában lévő Media Marktba, azóta teljesen máshogy tekintek rá, mert ott nem úgy tűnt, hogy egy beképzelt, buta nőcske lenne, aki a fentebb említett valóság showkban mutatta magát, hanem egy picivel több, bár nem tudtam beszélni vele, de ott még is úgy tűnt, hogy ő is van annyira normális, ahogy a többi ember. De vissza térve a róla kialakult botrányról csak annyit, hogy a Való Világ 5-nek már rég vége van, Veronika a rajongói oldalára sem jár már fel, és boldog párkapcsolatban is élt, egészen eddig, amíg a drágalátos szennylap, ahová tényleg olyan cikkek kerülnek fel, aminek a megírásához olyan pofa és bőr kell, hogy én képtelen lennék hasonló cikkeket lehozni, de térjünk vissza a lényegre.

Amióta véget ért a Való Világ 5 azóta megpróbált eltűnni a nyilvános elől, de ahogy látom, ez nem sikerül neki, először tönkrement a Cristofelel való kapcsolata, azt a pedig követte Márkó, aki többek között csak azért volt vele, hogy kihasználja és felmásszon a hátán. Tavaly nyáron már úgy nézett ki, hogy megtalálta a boldogságot egy ismeretlen férfi személyében, még a külsejét is megváltoztatta, hogy hátha az is hozzájárul az új életéhez és a boldogsághoz, de ezt most a Blikk mind tönkretette azzal, hogy ilyen cikkeket hoztak le róla, mert már rég visszavonult, boldog volt, párkapcsolatban élt, erre jön ez a mocskos napi újság, és ilyeneket ír róla, amit kezdetben értelemszerűen tagad, hiszen ki az az ember, aki egy ilyen munkát ne tagadna először, de a második cikk után már kénytelen bevallani a nagyérdeműnek, hiszen láthatóan ő van a felvételeken.

De könyörgöm, minek folyton bántani szegényt ? Tény hogy rossz társaságba keveredett, de ez az ő dolga, rá tartozik, ahogy az is, hogy mivel foglalkozik, ez egyáltalán nem tartozik se a média, se másra, csak rá, ha akarta volna, akkor rég elmondta volna akár a barátjának, akár a családjának, de nem akarta még, meg amúgy is, szüksége volt a pénzre, megvolt szorulva, ez sajnos a mai világban mindenkinél előfordul. Viszont mi lett volna akkor ha Veronika nem lenne ismert ? Semmi, mert akkor senki nem ismerné, és nem is vennék elő őt, mert senkit se érdekelne hogy egy civil ember miből szerezz pénzt a mai világban. De sajnos amit ismert lesz az ember, azonnal tönkre teszi őt a média, mert a média már csak ilyen, hiszen hány embert tett már tönkre a média ? Ott van pl Heath Leadger, Michael Jackson, Diana hercegnő, csak hogy a legnagyobb neveket említsem, akiket tönkre tett a média....és ez az egész amit a média csinál az ismertebb emberekkel, egyszerűen undoritó

539743_332223270196379_1659912119_n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média budapest vélemény cikk blikk botrány tél valóságshow való világ 2013 vv5 vv veronika


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr305042205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása