Paneli Placcos Arc Blog

Kategorizálhatatlan napló, vélemény-énblog, és minden ami Paneli Placcos Arcos email : dyrtyho@citromail.hu

Find us on Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Online Hirdetés

Carstyling.hu Bannercsere

Twitter

Deezer

Fotós Munkáim

Indavideó

Blogtag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

2011.01.08. 21:50 dyrtyho

Való Világ 4 Párbaj Elmélet

Az első két Való Világ 4 párbaj óta rájöttem egy elméletre,pontosabban arra az elméletre jöttem rá,hogy mindig az megy vissza a villába,aki ki lett választa,és aki kihivott magának ellenfelet a párbajra.Ott van példának okáért az Éva-Leonidasz párbaj,ott is ki ment vissza ? Hát persze,hogy Éva....a második példa pedig az Olivér-Kristóf párbaja,és ott is furcsa mód a kiválasztott ment vissza,azaz Olivér.

Szóval most az a sanda gyanúm,hogy a mostani Ildikó - Éva párbajnál Ildikó fog vissza menni,meg szerintem azért is az Ildikó fog vissza menni a villába,mert az Éva állandoan balhézik,alkoholizál,és ha valaki is egy kicsit kiosztja,mint ahogy azt már Olivér is jó párszor tette,akkor meg bőg,hogy ő nem ezt érdemelte.

Úgy hogy nagyon remélem,hogy Ildikó a párbajon egy kicsit ki csinálja ezt az irritáló,két színű Leon King Éva -t.Nem is értem,hogy a beszavazó show-n miért pont ő-t szavazták be a villába,és miért nem Ildit,mert szerintem ő sokkal értelmesebb és normálisabb mint ez az Éva......

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hétvége tél show elmélet pihenés 2011 valóságshow való világ párbaj való világ 4 vv4


A bejegyzés trackback címe:

https://panelarc.blog.hu/api/trackback/id/tr102571015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása